Per a poder seleccionar aquest mètode de pagament, abans hauràs de tenir-ho activat. L'activació es realitza des de la teva entitat bancària.

Així, hauràs de descarregar la app de la teva entitat i, des d'allà, seguir les passes per a poder obtenir la teva clau de 4 digits de Bizum. Un cop hagis activat la clau, podràs accedir a la teva comanda i tramitar-la.

En el últim pas de la compra, selecciona “Bizum” com a mètode de pagament. Escriu el teu número de telèfon i la teva clau Bizum, introdueix el codi indicat per el teu banc i llest.

Bizum, és un servei íntegrament ofert per els canals bancaris, és per això que està totalment recolzat per els sistemes de seguretat dels bancs. La transferència sempre la ordena el teu banc i són ells el que s’encarreguen d’autentificar-te.