T'acabes de descarregar l'APP i et disposes a realitzar la teva primera compra? Estàs de sort, pots beneficiar-te d'un codi de descompte del 5% més enviament gratis sempre que la teva comanda superi els 50€

Què has de fer? Molt senzill:

1. Descarrega't l'APP des de Google Play o Apple Store.
  2. Registra't si no tens compta amb nosaltres o identifica't dins de l'APP si ja tens.
  3. Activa les notificacions de l'APP.
  4. Espera uns minuts i...

L'espera haurà valgut la pena! Podràs trobar el codi de descompte a les notificacions de l'aplicació :)

Abans de finalitzar la compra, has d'introduir el codi de descompte en l'apartat corresponent, ja que el mateix no s'aplica de manera automàtica.

*Descompte vàlid sol per a compres dins de la Península.

**En cas de devolució, el descompte no és reemborsable.

***En cas de devolució d'un o més parells de la comanda, si la resta de parells de la mateixa no compleixen les condicions del descompte (import superior a 50€), el descompte es perd.