Per a realitzar una devolució, escull l'opció que més s'ajusti a les teves necessitats.

DE FORMA ONLINE: Per a poder tramitar la devolució, has d’indicar a “el teu compte” que vols fer-la.

T’indiquem com sol·licitar-la:

Pas 1. Anar al "meu compte".

Pas 2. Anar a "les meves comandes".

Pas 3.  Clicar a "més info" en la comanda.

Pas 4. Seleccionar l’article que es vol retornar.

Pas 5. Escollir el motiu de la devolució.

Pas 6. Clicar a "sol·licitar devolució".

A BOTIGA FÍSICA: A les nostres botigues físiques podràs gestionar la devolució de la comanda online sense problemes. Només hauràs de portar el parell en perfectes condicions dins de la seva capsa original i la factura que vam enviar-te en el moment de realitzar la compra en la que apareix la referencia de la comanda, i els nostres companys s’encarregaran de la resta.