Si la devolució s’ha realitzat de forma ONLINE: En quant el paquet sigui retornat a les nostres instal·lacions i comprovem que tot és correcte, passarem a realitzar el reemborsament de l’import mitjançat el mateix canal de pagament. Rebràs un correu electrònic informant-te de l’operació de reemborsament.

Si la devolució s’ha realitzar a una BOTIGA FÍSICA: Des de la botiga t’entregaran en mà el ticket corresponent a la devolució de la comanda, i t’indicaran que el reemborsament es farà mitjançant el mateix canal de pagament en un termini de 5 a 7 dies laborables. Rebràs un correu electrònic informant-te de l’operació de reemborsament.

Potser t'interessa:

Com rebré l’import de la meva devolució?